Make It Good Again logo

Make It Good Again

Lad os sammen ændre forbrugstankegangen!

Vær med til at ændre køb og smid-væk samfundet, ved at få repareret dine produkter!

Få de bedste tilbud på netop din reparation!

Opret en auktion og lad reparatørerne byde på hvad dit produkt kan laves for.

Få netop det tilbud, som DU ønsker!

Om du vil have det billigste pris eller højeste kvalitet, så er Make It Good Again stedet for dig.

Gratis og uforpligtende!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage tilbud på en reparation.

Lad os sammen gøre op med køb og smid væk samfundet!

Få priser så det kan svare sig at få repareret.

Nem og overskuelig måde at finde reparatør på.

Sådan gør du

For dig der skal have noget repareret..

Makeitgoodagain.dk er en platform, som hjælper dig med at fremskaffe de bedste tilbud på reparationer. Det er uforpligtende at modtage tilbud, og det er ganske gratis! Hvis du ønsker de bedste tilbud på en reparation, skal du som det første oprette en auktion. Det gør du blot ved at klikke på menupunktet Opret auktion. Herunder skal du gennemgå nogle forskellige trin. B.la. beskrivelse, uploade billeder, hvilken type af reparatør du ønsker og længden på din auktion. Når dette er udført, skal du blot klikke på opret auktion.

Opret auktion

Nu er det reparatørerne, der skal på arbejde. Mens auktionen forløber, skal de enkeltvis afgive deres bud på, hvad dit produkt kan repareres for. Du kan følge med i buddene inde på auktionen. For at finde dine auktioner, skal du gå ind på Min side > Mine auktioner > Aktive auktioner. Du kan også vælge at se, hvad andre skal have repareret under Auktioner.

Mens du venter

Når auktionen er slut, vil du blive præsenteret for de tre bedste tilbud. Du skal nu finde ud af hvilket tilbud, der passer dig bedst, som du kan vurdere ud fra rating, distance, garanti, hjemmeside, profiltekst og naturligvis pris. Ønsker du at benytte et af tilbuddene vælger du det blot, vælger dato og tidspunkt og indtaster herefter dine betalingsoplysninger. Herefter mødes du blot med reparatøren på den valgte adresse og det aftalte tidspunkt. Når reparationen er udført, godkender du udførslen på hjemmesiden, afgiver en anmeldelse af din kundeoplevelse og herefter bliver pengene trukket på din konto.

Valg af tilbud

For dig der reparerer..

Hos Make It Good Again er det vores vision at gøre op med køb og smid væk-samfundet. Det kan vi kun realisere med hjælp fra en masse dygtige reparatører, der kan byde på og udføre reparationer af brugernes beskadigede produkter. Du kan se de igangværende auktioner på forsiden, hvor de vil er inddelt under forskellige kategorier. Når du klikker på Giv bud, indtaster du på baggrund af brugerens beskrivelse og de vedlagte billeder den pris, som du mener det skal koste at få udbedret produktet. Udover pris vil du blive bedt om at indtaste datoer og tidsrum, som reparationen kan udføres i.

Byd på auktionerne

Hvis kunden vælger dit tilbud, vil du modtage en besked via mail. Du kan finde dine vundne auktioner under Min side > Mine bud > Vundne auktioner. Hvis dit tilbud vælges af brugeren, reserverer vi pengene på dennes konto og overfører pengene til dig, så snart reparationen er godkendt. Det er derfor vigtigt, at du godkender reparationen efterfølgende, hvor du også kan anmelde din oplevelse med kunden. Når godkendelse er opnået, vil du modtage pengene på din indtastede konto og en kvittering på din indtastede mail. Make It Good Again tager 15% i servicegebyr.

Vundne auktioner

Hvis du brug for at undersøge et produkt fysisk for at kunne vurdere hvilken- eller omfanget af den skade, et produkt har, kan du vælge at give et ”fejlfindingstilbud”. Et fejlfindingstilbud betyder, at du diagnosticerer produktet. Proceduren er den samme som ved et ordinært bud. Hvis du bliver tildelt og udfører fejlfindingen, tager vi ligeledes 15% af prisen på fejlfindingen i servicegebyr. Det er vigtigt, at du afgiver et fejlfindingstilbud, hvis du er i tvivl om, hvad en skade hos et pågældende produkt skyldes, da du er pålagt at gennemføre reparationen til den pris, som du har angivet i dit bud.

Fejlfindnings tilbud