Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Du har altid muligheden for at slette dine cookies. Der vil dog være funktioner, som ikke vil være brugbare for dig, i det tilfælde. Se mere på: https://www.aboutcookies.org/

Cookies

MakeItGoodAgain.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik, gøre brugeroplevelsen bedre og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: https://www.aboutcookies.org/how-to-delete-cookies/ Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. MakeItGoodAgain.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, at du opretter en reparation eller/og registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af reparation eller ved betaling af tilbud.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at give dig de bedste tilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Ønskes sletning, vil alt personidentificerbart data blive slettet umiddelbart efter. Vi gemmer dog penge-relatered data i 5 år, uanset sletning, da dette er lovpligtigt ift. bogføringsloven.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og forbedret brugeroplevelse.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mail og telefonnummer m.v. vil kun ske, når du vælger et tilbud eller bliver valgt til et tilbud. Vi er ikke dataansvarlig for de personoplysninger, som du selv vælger at uploade på websitet eller for de oplysninger, der er indeholdt i din kommunikation med reparatører, kunder og andre tredjeparter.

De oplysninger du via websitet eller i øvrigt videregiver til reparatører/kunder m.m. bliver reparatører/kunder dataansvarlig for.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du kan altid selv rette i din profil og du kan på alle tidspunkter også slette den under din profil.

Henvendelse udover herom kan ske til: support@makeitgoodagain.dk

Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

MakeItGoodAgain.dk ejes og publiceres af:

Makeitgoodagain IVS

Ramsherred 16 2. tv

4700 Næstved

CVR: 39504960

Telefon: 26804523

Email: support@makeitgoodagain.dk